Sobre mi

 

 

Em dic Noemí Vidal Iglesias i soc l’ànima de Yogami. 

Sóc diplomada en Ciències Empresarials i Tècnica  de prevenció de riscos laborals, especialitzada en ergonomia i psicosociologia aplicada.

I després d’anar a viure a Oliana (Lleida) per amor, vaig redescobrir el ioga, ara ja farà set anys, i des de llavors que he continuat aprenent i compartir aquest món tant meravellós.

  • He cursat la formació de 200 RYT de professora de Hatha Raja Ioga, en el llinatge de Sir Andrei Ram Om (Dharma Mittra).
  • Estic certificada com a Breathing Coach (coach de respiracions) per Yoga Teachers College® 
  • Soc instructora d’Stand Up Paddle Yoga® (SupYoga), Yin Ioga, Ioga Nidra i Ioga Prenatal i Postnatal (per Yoga Sin Fronteras i Umbilical psicologia).
  • I sóc experta en iogateràpia per la Escola Española de Yoga Terapéutico y Ayurveda.

A més a més, estic enamorada de la vida de poble i de la naturalesa, soc amant dels animals i de l’alimentació vegetariana. I estic obrint l’ànima al creixement personal i al món de la maternitat.

Ens veiem al mat,

Namasté

N.

Què ofereixo?

Classes setmanals presencials

Són sessions de ioga dinàmic on proposo moltes opcions i variacions de postures. Tots els nivells són benvinguts.

Classes privades online i presencials

Les sessions es desenvolupen específicament per a cada persona i es desenvolupa al seu ritme personal.
Et guio verbalment a través de la sessió oferint ajustos i correccions.
L’hora de la sessió s’acorda a la seva conveniència.

Esdeveniments puntuals

Aquests esdeveniments acostumen a ser durant el cap de setmana i són pràctiques perquè puguis gaudir diferents maneres de viure el ioga. Podràs trobar des d’un ioga brunch o un ioga nidra en plena natura fins a un retir de ioga rural.

Classes online

Totes les classes que ofereixo es poden fer online, estant cadascú a casa seva. Horaris a consultar.

Què és Yogami
i la seva filosofia

Yogami neix de la meva passió pel ioga, la natura, la vida de poble i juntament amb la meva passió per al creixement personal. A un nivell morfològic, Yogami literalment és la unió (significat de ioga) de “yoga” i “mi”, yoga en mi. És a dir, que el ioga el trobes dintre teu. Tanmateix, també és la unió de ioga i Noemí, yoga amb Noemí.

A un nivell més personal, Yogami significa per a mi la reconnexió amb un mateix, trobar un moment per parar i escoltar-se. Però el sol fet de prendre consciència ja és un pas per trobar aquesta unió entre l’ànima i el cos. I a poc a poc anar descobrint com trobar l’equilibri entre l’exterior i l’interior.

Què opinen de Yogami?

La Noemi, en un ambient relaxat em transporta a dur a terme el meu propi desenvolupament. Un ioga que fa créixer les meves potencialitats, acceptant-me i respectant-me. La meva salut creix. Estic agraïdissima Noemi de poder fer classes amb tu. 

Lluïsa Piqué Cuñat

Les classes de la Noemí aporten una calma i una energia molt guai. S’adapta al teu nivell i les teves necessitats! Jo he descobert gràcies a aquestes classes una part de mi mateixa i he reconnectat gràcies al Yoga.

Anna Bonet Peláez

Les estones compartides amb la Noemí es una aturada, un espai de silenci, de consciència i reconnexió. Un regal per la meva ànima i el meu cos. Moltes gràcies!

Àngels Peláez

La Noemí és l’ànima de Yogami. Ella és el millor de les seves classes, la seva veu t’ajuda a connectar amb tu mateix.

Laia Angrill Perelló

He descobert el yoga amb les classes de la Noemí, i ara ja no puc parar!! Fa les classes d’una manera tan natural que et vas superant dia a dia sense casi ni adonar-te’n. A més adapta els moviments en funció de les limitacions que puguis tenir. Un 10!

Anna Morilla Castro

Una bona manera de concentrar-se en el cos i la ment, conectar-los i centrar-se en el moment present sense pensar més enllà. Tot plegat en un entorn natural, envoltat de bosc i lluny del soroll. Quan acabo em sento relaxada i amb una energia renovada.

Berta Vila

Les classes de ioga amb la Noemí han passat a formar part de la meva rutina semanal per sentir-me agust i mimar el meu cos. Ara fa un any que vaig a les seves classes i l’evolució és ben notable, l’ambient a les classes és molt bo, com estar entre amigues. La Noe s’adapta a tots els nivells per que tan els més avançats com els que ho estan menys puguin gaudir de la clase.  Namaste! 

Helena Valls Batalla

Newsletter

Open chat
Hola, en que et puc ajudar?
Hola, en que et puc ajudar?