Sobre mi

 

 

Em dic Noemí Vidal Iglesias i soc l’ànima de Yogami. 

Sóc diplomada en Ciències Empresarials i Tècnica  de prevenció de riscos laborals, especialitzada en ergonomia i psicosociologia aplicada.

I després d’anar a viure a Oliana (Lleida) per amor, vaig redescobrir el ioga, ara ja farà set anys, i des de llavors que he continuat aprenent i compartir aquest món tant meravellós.

  • He cursat la formació de 200 RYT de professora de Hatha Raja Ioga, en el llinatge de Sir Andrei Ram Om (Dharma Mittra).
  • Estic certificada com a Breathing Coach (coach de respiracions) per Yoga Teachers College® 
  • Soc instructora d’Stand Up Paddle Yoga® (SupYoga), Yin Ioga, Ioga Nidra i Ioga Prenatal i Postnatal (per Yoga Sin Fronteras i Umbilical psicologia).
  • I sóc experta en iogateràpia per la Escola Española de Yoga Terapéutico y Ayurveda.

A més a més, estic enamorada de la vida de poble i de la naturalesa, soc amant dels animals i de l’alimentació vegetariana. I estic obrint l’ànima al creixement personal i al món de la maternitat.

Ens veiem al mat,

Namasté

N.

Què ofereixo?

Classes setmanals presencials

Són sessions de ioga dinàmic on proposo moltes opcions i variacions de postures. Tots els nivells són benvinguts.

Classes privades online i presencials

Les sessions es desenvolupen específicament per a cada persona i es desenvolupa al seu ritme personal.
Et guio verbalment a través de la sessió oferint ajustos i correccions.
L’hora de la sessió s’acorda a la seva conveniència.

Esdeveniments puntuals

Aquests esdeveniments acostumen a ser durant el cap de setmana i són pràctiques perquè puguis gaudir diferents maneres de viure el ioga. Podràs trobar des d’un ioga brunch o un ioga nidra en plena natura fins a un retir de ioga rural.

Classes online

Totes les classes que ofereixo es poden fer online, estant cadascú a casa seva. Horaris a consultar.

Què és Yogami
i la seva filosofia

Yogami neix de la meva passió pel ioga, la natura, la vida de poble i juntament amb la meva passió per al creixement personal. A un nivell morfològic, Yogami literalment és la unió (significat de ioga) de “yoga” i “mi”, yoga en mi. És a dir, que el ioga el trobes dintre teu. Tanmateix, també és la unió de ioga i Noemí, yoga amb Noemí.

A un nivell més personal, Yogami significa per a mi la reconnexió amb un mateix, trobar un moment per parar i escoltar-se. Però el sol fet de prendre consciència ja és un pas per trobar aquesta unió entre l’ànima i el cos. I a poc a poc anar descobrint com trobar l’equilibri entre l’exterior i l’interior.

Què opinen de Yogami?

La Noemi, en un ambient relaxat em transporta a dur a terme el meu propi desenvolupament. Un ioga que fa créixer les meves potencialitats, acceptant-me i respectant-me. La meva salut creix. Estic agraïdissima Noemi de poder fer classes amb tu. 

Lluïsa Piqué Cuñat

Les classes de la Noemí aporten una calma i una energia molt guai. S’adapta al teu nivell i les teves necessitats! Jo he descobert gràcies a aquestes classes una part de mi mateixa i he reconnectat gràcies al Yoga.

Anna Bonet Peláez

Les estones compartides amb la Noemí es una aturada, un espai de silenci, de consciència i reconnexió. Un regal per la meva ànima i el meu cos. Moltes gràcies!

Àngels Peláez

La Noemí és l’ànima de Yogami. Ella és el millor de les seves classes, la seva veu t’ajuda a connectar amb tu mateix.

Laia Angrill Perelló

He descobert el yoga amb les classes de la Noemí, i ara ja no puc parar!! Fa les classes d’una manera tan natural que et vas superant dia a dia sense casi ni adonar-te’n. A més adapta els moviments en funció de les limitacions que puguis tenir. Un 10!

Anna Morilla Castro

Una bona manera de concentrar-se en el cos i la ment, conectar-los i centrar-se en el moment present sense pensar més enllà. Tot plegat en un entorn natural, envoltat de bosc i lluny del soroll. Quan acabo em sento relaxada i amb una energia renovada.

Berta Vila

Les classes de ioga amb la Noemí han passat a formar part de la meva rutina semanal per sentir-me agust i mimar el meu cos. Ara fa un any que vaig a les seves classes i l’evolució és ben notable, l’ambient a les classes és molt bo, com estar entre amigues. La Noe s’adapta a tots els nivells per que tan els més avançats com els que ho estan menys puguin gaudir de la clase.  Namaste! 

Helena Valls Batalla

Newsletter

Ben plenes de ioga i natura

Et regalo un ebook per començar el teu camí

Aconsegueix l'ebook

"Consells per a tenir l'estrès sota control"

Gràcies per subscriure't

Open chat
Hola, en que et puc ajudar?
Hola, en que et puc ajudar?