Classes

En aquest apartat trobaràs les explicacions dels diferents estils de ioga que comparteixo.

Dharma Ioga

Sessions d’entre 60 i 90 min.

Sessions d’entre 60 i 90 minuts que contempla l’aspecte físico-energètic (hatha ioga), mental (raja ioga) i l’espiritual, on el ioga et portarà a una experiència de creixement personal i d’autorealització. S’inspira principalment en les ensenyances d’Andrei Ram Om i el seu mestre Sri Dharma Mittra. Les classes inclouen pranayamas (respiracions), asanas (postures), meditacions i relaxació final. Depenent de la sessió pot ser mes dinàmica o més estàtica. Es pot adaptar segons les necessitats de cadascú.

Yin ioga

Sessions d’1 h

Sessions d’una hora on es treballa totalment diferent. És una pràctica quieta, senzilla, no-muscular i profunda. Les postures es mantenen durant mes temps (entre 3 – 5 min.) per estirar més profundament el cos, calmant la respiració i la ment. S’utilitzen coixins, blocs i mantes per aconseguir la màxima comoditat possible i poder avançar, segons les necessitats de cadascú, en la seva practica i guanyar mes flexibilitat.

Ioga nidra

Sessions d’entre 20 i 40 min.

Pràctica de la postura de savasana (relaxació) on ens endinsarem en el el somni psíquic (somni del iogui), aconseguint una practica restauradora. Aquesta tècnica funciona com un mètode de relaxació profunda, i també com una meditació activa que actua en totes les capes de l’ésser per netejar la identificació amb allò que no som i avançar cap a la trobada amb la realitat que descansa en l’ésser. La ment racional i el cos es rendeixen mentre poc a poc deixem anar les tensions físiques i emocional a través de la força de la presencia interior i de l’atenció plena. 

Ioga prenatal

Sessions d’1 h

Classes d’una hora per a totes aquelles dones embarassades que vulguin integrar la pràctica de ioga durant el seu embaràs. A més dels infinits beneficis del ioga, en aquestes classes podràs aconseguir promoure la relaxació, el benestar emocional i especialment preparar el cos i la ment per al part.

Ioga kids

Sessions d’1 h

Classes d’una hora on s’ensenya als infants les diferents tècniques de ioga mitjançant jocs educatius on poden relaxar-se alhora que es diverteixen.

Stand Up Paddle Yoga®

Sessions d’1 h 30 min.

Les classes de SUPYoga son d’1 h 30 min. on es practica el ioga sobre la taula de paddle surf. Obtindras els beneficis del ioga en un entorn de natura, pau i tranquil·litat. On podrás relaxar-te alhora que treballar física i mentalment, és un tot en un.

Breath Coach
Yoga Teachers College®

Són tallers o sessions individuals on endinsar-se en la respiració iogui. És un camí segur i ràpid per treure tensions, equilibrar l’energia, i millorar el son. A diferència de la meditació, que a vegades pots ser frustrant i lent d’aprendre, la respiració iogui és molt accessible, i obtindràs resultats des de la primera sessió.

Iogateràpia

Sessions d’entre 1h i 1h 30 min.

Les classes de iogateràpia s’adaptaden a les teves necessitats. Trobaràs l’equilibri perdut i milloraràs el teu cos físic i energètic, regulant i calmant el teu sistema nerviós (reducció de l’Estrès) i generant pau i harmonia mental i emocional… Ajuda a prevenir i millorar malalties de l’aparell locomotor i el sistema nerviós central. Problemes de la columna i musculars; escoliosi, Artrosi, artritis. Sistema Nerviós Central; Neuràlgies, Ciàtica, Hèrnies discals, Osteoporosis. Fibromiàlgia, migranyes, Insomni, Ansietat, Estrès i depressió.

Sol·licita informació

Emplena el formulari per a inscriure’t a una de les meves classes o demanar informació.

 

Newsletter

Open chat
Hola, en que et puc ajudar?
Hola, en que et puc ajudar?