IOGA PROPS

febr. 27, 2022

Accessoris de ioga que t’ajuden en la teva pràctica.

Avui us comparteixo tres accessoris per fer la pràctica de ioga més còmoda i assequible per a tothom.

Aquests accessoris són molt econòmics. Tot i això, sempre pots aconseguir alternatives que tinguis per casa.

El primer dels accessoris és el BLOC de ioga. Hi ha de diferents estils, mides i textures. Hi ha que són més rígids o més tous, però tots serveixen per ajudar-te a avançar en les diferents postures.

Els blocs tous s’assimilen als “coixins” i els pots fer servir per elevar els malucs quan medites a l’inici de la pràctica.

Hi ha blocs que són més rígids com els de suro, els de fusta o els d’espuma. Aquest accessori és indispensable per a realitzar postures estables i còmodes, tinguis la flexibilitat que tinguis.

Una alternativa, en el cas que no tinguis blocs, pots fer servir coixins (per les postures de meditació) i llibres més gruixuts (per l’estabilitat i la comoditat de les postures).

El segon accessori és la CINTA. Aquesta eina et permetrà avançar en la teva flexibilitat progressivament i amb suavitat.

Podràs fer postures de peu, com assegudes.

Si no disposes d’una cinta, pots fer servir algun cinturó (el típic de pantalons) que tinguis per casa, el cinturó de la bata o barnús o bé pots fer servir alguna bufanda o similar (jo a vegades faig servir la samarreta enrotllada pel mig i faig servir les mànigues per avançar en la postura).

El tercer i últim accessori, però no per això el menys important, és la MANTA.

Pots fer servir la manta com a suport per als genolls en totes aquelles postures que provoquen dolors, aconseguint una major comoditat en aquesta zona sensible.

A més, durant els mesos més freds, la manta et permetrà obtenir un savasana (postura de relaxació al final de la sessió) més confortable i calent.

Tots aquests accessoris et permetran aprofundir en la teva pràctica i millorar la teva flexibilitat, ajudant-te a arribar a postures on normalment no et trobes còmode.

Finalment, us deixo el següent enllaç:

Descomptes

Teniu un 10 % de descompte per comprar tots els props que necessiteu, així com a roba i estoretes per una pràctica de ioga genial.

Moltes gràcies per llegir-me.

Us envio una forta abraçada.

Ens veiem al mat 🧘🏻‍♀️

Namasté 🙏🏻

N.

Open chat
Hola, en que et puc ajudar?
Hola, en que et puc ajudar?